Maak een afspraak contact
Onze diensten

Logeerhuis voor mensen met NAH even een time-out

Lukt het tijdelijk niet om thuis te wonen? Bijvoorbeeld omdat uw huis nog moet worden aangepast? Of omdat u behoefte hebt aan een time-out? Dan kunt u gebruikmaken van een logeerhuis. U kunt hier voor korte of langere tijd naartoe, eenmalig of periodiek. Zo kan ook uw partner tot rust komen en bijtanken. Dit heet respijtzorg.

Advies over de beste oplossing

Denkt u dat een logeerhuis iets voor u is? Onze ambulant begeleider helpt u graag in uw zoektocht. Waarom kiest u voor een logeerhuis? Hoe vaak zou u naar een logeerhuis willen? Is het eenmalig – bijvoorbeeld voor langere tijd – of wilt u daar regelmatig een paar dagen naartoe? En aan welke eisen moet het logeerhuis voldoen? Hoe beter we dit weten, hoe gerichter we samen met u kunnen zoeken.

Altijd maatwerk

We kennen de logeerhuizen in uw regio. Er zijn bijvoorbeeld zorginstellingen die een logeermogelijkheid aanbieden naast de andere zorg. Maar u kunt ook kiezen voor een zorginstelling die alleen logeerzorg biedt. Waar u ook voor kiest, het is altijd maatwerk. Wij helpen graag, ook als u voor het eerst naar het logeerhuis gaat. Want dat is best spannend, voor uzelf en uw naasten.


Zoekt u een logeerhuis dat bij u past?

Ja, graag vrijblijvend contact

Niet gevonden wat u zocht?

Hiernaast vindt u een overzicht van al onze diensten. Wij helpen u op alle levensgebieden. Omdat de gevolgen van hersenletsel voor iedereen anders zijn, is onze begeleiding altijd maatwerk. Het doel? Kwaliteit van leven. Hiervoor ontwikkelden we de Ranonkel-methode, met daarin al onze diensten.

Ontdek de Ranonkel-methode

Over Ranonkel

De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel zijn voor iedereen anders. Zoals vermoeidheid, last van v(licht, geluid, e.d.), gedragsverandering en geheugenproblemen. Dit leidt veelal tot emoties, zoals onzekerheid, angst, faalangst en boosheid. Misschien heeft u moeite om uw leven te structureren en uw sociale relaties te onderhouden. Werk en hobby’s kunt u misschien niet meer doen. Hoe ziet uw daginvulling er voortaan uit? Dat kan een flinke zoektocht zijn.

Meer over Ranonkel